Bokning Lions And Elephants

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Lions And Elephants. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag vet knappt hur jag ska börja förklara hur bra jag har varit i Zimbabwe, för varje dag har varit en höjdpunkt. Att kunna komma så nära djuren varje dag och ha möjlighet att lära känna dem är helt obeskrivligt. Föreställ dig att börja varje dag med en "god morgon" från lejon eller elefanter. Den unika atmosfären på platsen kommer mycket från människorna som jobbade där, och det var inga som helst problem att resa dit ensam, eftersom man lär känna både personalen och andra volontärer så snabbt. Vi hade så många magiska kvällar och upplevelser under de fyra veckor jag var där nere. Brasa ute i bushen där vi såg solen gå ner och lyssnade på lejonens rytande är nog något av det underbaraste jag upplevt. Det var inte precis brist på tårar den dagen vi åkte så vi försökte hitta ett sätt att "göra en plan" för att komma tillbaka så snart som möjligt.

Mari Lions And ElephantsÖversatt

Hem » Land » Zimbabwe » Lions And Elephants » Bokning Lions And Elephants

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!